Over ons

a414a30b-069c-4252-b28b-7d44a6e9572b

Jan Boes

Jan helpt mee aan het ‘verglazen’ van dorpen en steden. Als projectleider is hij verantwoordelijk voor het aansluiten van laagbouw en hoogbouw aan het glasvezelnetwerk. Hij staat regelmatig oog in oog met een uitdaging. Achter elke oplossing, ligt namelijk wel weer een nieuw probleem. Maar met zijn oplossingsgerichte blik kijkt hij altijd weer hoe dat probleem verholpen kan worden. 

Een paar keer per week rijdt Jan maar liefst een uur en driekwartier naar kantoor. Dit doet hij met liefde, want het fijne contact met zijn collega’s is hem dierbaar. Onder diezelfde collega’s staat hij beter bekend als de Excel-goeroe. Zelf zegt hij dat hij een beste vriend heeft gevonden in Google. Een fijne ondersteuner bij het oplossen van problemen.

In hun boerderij uit 1912, die zij een paar jaar geleden kochten, is hij in zijn vrije tijd vaak bezig. Regelmatig klust hij tot in de late uurtjes. Rondom het huis is er überhaupt veel bedrijvigheid. Zijn vrouw heeft een hondenschool aan huis. Een waar speelparadijs voor hun eigen drie honden. 

error: Content is protected !!