Samenwerking

Enviroxi 2.0, Relox Group en Cervitech ondertekenen een contract voor langdurige samenwerking met wereldwijde dekking!

Onlangs tekenen Ramon Xifra, Siegfried Woitkowitz en Andries Kramer namens Enviroxi 2.0 uit Girona, Relox Group uit Bremerhaven  en Cervitech uit Heerenveen een contract waarbij de drie bedrijven elkaar versterken op het gebied van de verkoop- en projectmanagementtrajecten.

Enviroxi 2.0 is een zusterbedrijf van Comexi. Comexi een bedrijf met ruime ervaring in het vervaardigen van kapitaalgoederen voor de flexibele verpakkingsindustrie. Comexi opgericht in 1954 door de familie Xifra, het bedrijf bestaat uit vijf productlijnen, elk gespecialiseerd in een ander conversieproces: flexodruk, offsetdruk, lamineren, snijden en logistieke aanvullingen.

Elke lijn biedt een oplossing voor de eisen die de opdrachtgever wenst in een markt die voortdurend in ontwikkeling is, met concurrerende en gepersonaliseerde apparatuur, inclusief de nieuwste oplossingen op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid. Deze drie kenmerken hebben Comexi gemaakt tot één van de leiders op het gebied van machineoplossingen voor de flexibele verpakkingsindustrie ter wereld.

Enviroxi 2.0

Enviroxi 2.0 is het bedrijf binnen de familie Xifra wat zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van systemen rond primaire drukpersen. Enviroxi 2.0 produceert sinds 1992 systemen voor het terugwinnen van oplosmiddelen, reinigingssystemen, logistiek voor oplosmiddelen, inktlogistiek, Gas en Elektriciteit besparende systemen voor diverse drukperssystemen, maar ook de klanten oplossingen aan te bieden die de productiviteit en kostprijs te verbeteren.

Relox Group

De Relox Group van eigenaar Siegfried Woitkovic uit Bremerhaven is een bouwer van industriële luchttechniek. Deze systemen zorgen onder andere voor een veilige verwerking van luchtstromen met oplosmiddelen. Deze verwerkingstechnologie gecombineerd met de jarenlange ervaring in de grafische industrie en de nieuwste turnkey-systemen van Relox en Cervitech zorgen voor een optimaal drukproces en een enorme milieuwinst en kostenbesparing in de gehele keten van het drukken.

Cervitech

Cervitech is een project- ingenieursbureau opgericht in 2015 door Andries Kramer.

Andries heeft in de afgelopen 13 jaar een enorm trackrecord in de flexibele verpakkingsindustrie op gebouwd vaak in de rol van Internationaal Projectmanager.

In 2016 is Erwin Jonkman begonnen als Operationeel Manager en hebben beide mannen de dienstverlening flink uitgebreid. Op dit moment bestaat Cervitech uit vier vakdisciplines te weten: Technische Management, Warmte Terugwinning & Emissie reductie, Machineveiligheid en Infratechniek.

De samenwerking

Enviroxi 2.0, Relox en Cervitech nemen in de nieuwe samenwerking elkaars producten en diensten mee naar de diverse opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat een prachtige dienstverlening die het pakket aan diensten en producten voor de klanten wereldwijd een ultiem totaalpakket biedt. Waarbij klanten totaal van A t/m Z kunnen worden ontzorgt.

Producten

Als groep bestaat onze product portfolio uit de volgende productlijnen/oplossingen.

Vanuit CERVITECH
• Inventarisatie probleemstelling.
• Metingen en rapportage in de productielocatie.
• Uitwerking oplossing indien mogelijk in combinatie met
  producten van ENVIROXI en / of Relox.
• Project management over het gehele project.

Vanuit ENVIROXI
• Oplosmiddel terugwinning d.m.v. distilleer units.
• Logistieke oplossing tbv oplosmiddelen.
• Wasmachines tbv de drukindustrie.
• Logistieke oplossing tbv inktgebruik.

Vanuit Relox
• Oplossing om industriële lucht te reinigen.
• Thermische Oxidatie
• Regeneratieve Oxidatie.
• Warmtewisselaars.
• Primaire zijde, het overschot aan warmte omzetten naar
   een ander medium.
• Secondaire zijde, de warmte omzetten van bv water of olie
   naar lucht tbv het proces.

error: Content is protected !!