Technisch management

Wij staan midden in de samenleving en werken altijd samen. Dankzij onze collega’s van verkoper tot ontwerper, van engineering tot werkvoorbereiding en van projectleider tot aan onze administratieve krachten komen wij tot een integrale aanpak voor elk project.

Plan, ontwerp, realisatie en beheer. We helpen om groot te denken en klein te beginnen.

Waarbij onze slogan voor elk project blijft gelden: “One Stop Shopping”! Uw project wordt ons gezamenlijk project waarbij wij van A tot Z het project managen, begeleiden en voltooien! Onze collega’s nemen u als klant bij de hand en betrekken u bij elke stap in het proces.

In onze visie kun je een project alleen succesvol aansturen met een gedegen inhoudelijke kennis in het vakgebied. Cervitech biedt deze kennis in ruime mate. De collega’s van Cervitech beschikken over de juiste kennis en  vaardigheden om elk project succesvol af te ronden. Uit ervaring zien wij vaak dat projecten bij klanten vaak worden geleid door mensen uit het bedrijf, mensen die wekelijks bijvoorbeeld bezig zijn met het onderhoud van bijvoorbeeld de productie machines of ergens anders in de fabriek verantwoordelijk zijn. Het nieuwe project moet er dan even bij gedaan worden.. vaak ontbreekt het aan tijd, voldoende kennis, onvoldoende beslissingsbevoegdheden en …..

Cervitech biedt structuur in dit soort nieuwbouw en verbouw projecten met onze eigen collega’s, vaak in samenspraak met bijvoorbeeld u Technische Dienst, maar wij zorgen er voor dat de fabriek kan blijven draaien met u vakmensen en dat wij die extra capaciteit en knowhow inbrengen in bijvoorbeeld het integreren van een nieuwe drukpers, een nieuwe warmtewisselaarsysteem of Naverbrander. Zo slaan wij samen met u de handen in elkaar voor een succesvol project maar ook dat ondertussen u productieproces doorloopt.

We doen wat we beloven: samen de wereld een stukje mooier maken.

error: Content is protected !!