Over ons

20230623-8252

Michelle van Dalen

Michelle van Dalen is een creatieve professional die sinds 2023 bij Cervitech werkt als Marketing- en Communicatiemanager. Met haar brede takenpakket is zij verantwoordelijk voor alle aspecten die te maken hebben met vormgeving, social media, video en de website.

Met zowel een succesvol afgeronde MBO- als HBO-studie in Communicatie en Media Design, beschouwt Michelle zichzelf als een veelzijdige vormgever. Of het nu gaat om het bijhouden van de website of het ontwerpen van briefpapier, Michelle kan het allemaal.

Wat Michelle onderscheidt, is dat ze altijd het beste resultaat wil en nooit iets zou afraffelen. Ze gelooft in het vertellen van een verhaal met haar ontwerpen en heeft altijd een creatieve oplossing in petto. Wanneer haar designs positief wordt ontvangen, geeft dit haar een enorme boost aan energie.

In haar vrije tijd heeft Michelle een passie voor illustreren, kleding maken en het spelen in musicals. Ze kan simpelweg niet stilzitten en is altijd bezig met creatieve projecten. Naast haar werk heeft ze kinderboeken geschreven en geïllustreerd, waar ze momenteel aan werkt om deze uit te geven.

error: Content is protected !!