Over ons

maurice3

Maurice Willers

Als engineer helpt Maurice mee aan de verduurzamingsuitdaging van netbeheerders op het gebied van elektra, gas en water. Hierbij stelt hij technische ontwerpen op en stemt deze af met de netbeheerder. Ook doet hij bureaustudies voor projecten op thema’s zoals bodemverontreiniging, flora en fauna, Natura 2000, archeologie en niet-gesprongen explosieven. Hij toetst de technische maakbaarheid van de projecten, maakt proefsleuven op kritische punten in het project, vraagt hij de benodigde vergunningen aan voor het project en nog veel meer.

Maurice krijgt veel energie van de veelzijdigheid van het werk dat hij doet. Elke dag is anders en dat houdt het uitdagend. Dit blijkt wel, want Maurice heeft al jarenlange ervaring in dit vak.

Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont Maurice in het mooie Dwingeloo. Naast dingen ondernemen met het gezin en de sport van de kinderen, is hij in zijn vrije tijd voornamelijk bezig met 3D-printers, computers (gamen, servers, programmeren, 3D-tekenen, etc.) en paintball. Als het lukt, is hij één keer per maand te vinden op het paintballveld, waar ze vriendschappelijke competities spelen en waar iedereen welkom is. Ook doet hij soms met zijn team mee aan competities, waar ze voor een mooi resultaat gaan.

error: Content is protected !!