Over ons

20230623-8249 (1)

Hans Nentjes

Telecommunicatie in combinatie met een sturende coachende rol is Hans op het lijf geschreven. In 2007 leerden Hans en Erwin elkaar kennen bij VolkerWessels Telecom Infratechniek, bij als MT lid Hans als Manager Engineering en Erwin als Operationeel Accountmanager van het Klantteam.

Hans zijn motivatie is om proactief en met passie op een positieve energieke wijze doelstellingen te halen. Het dagelijks uitdagen en motiveren van collega’s om samen mooie prestaties te kunnen leveren is zijn grootste plezier en een nieuwe motivatie tot prestaties.

Als collega bij Cervitech heeft Hans een grote bijdrage in het coachen van collega’s, zowel intern als extern bij onze opdrachtgevers, zijn kernkwaliteiten zijn enorme positiviteit, hij is zeer analytisch, kan snel schakelen. Ook denk Hans in processen en in oplossingen, neemt beslissingen en heeft een hans-on mentaliteit.

Hans mag in zijn vrije tijd graag op zijn racefiets de nodige kilometers maken, hierdoor is Hans topfit. Naast het fietsen besteedt hij al jaren tijd aan het musiceren in orkesten waar hij dwarsfluit speelt, ook begeleid Hans ook koren en andere gezelschappen tijdens uitvoeringen en kerkdiensten.

Als trotse vader en opa is Hans ook een geweldige familieman. Niets mooier dan een zomerdag door te brengen met één van de kleinkinderen of er met de hele familie een dagje van door te gaan.

error: Content is protected !!