Over ons

CVW-20221123-2-2-2

Gert Jan Bergman

In probleemsituaties vindt Gert Jan altijd een uitweg. Dit komt goed van pas in zijn rol als projectleider, waarin hij zich beweegt tussen verschillende partijen en omstandigheden. Duidelijke communicatie en oog voor de mens staan daarin voorop. Met grote regelmaat zet hij zijn coachkwaliteiten in om orde aan te brengen in de chaos.

Het werken op projectbasis geeft hem de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van diverse bedrijven. Elk bedrijf is anders en dat maakt deze rol leerzaam. Hij haalt voldoening uit het leveren van een bijdrage in een organisatie en zowel klanten als collega’s een helpende hand kunnen bieden.

Het scheelde weinig of het leven van Gert Jan zag er heel anders uit. Een paar jaar geleden stond hij op het punt om een wereldreis te maken, tot hij de liefde van z’n leven plotseling tegen het lijf liep. Met de komst van zijn twee kinderen, kwam een langgekoesterde droom uit. Bij hen thuis kijken ze regelmatig naar een potje voetbal op de buis. Ook een formule 1 race wordt zelden overgeslagen.

error: Content is protected !!