Over ons

Erwin

Erwin Jonkman

Techniek en commercie zitten er van nature in. Erwin heeft daarom meerdere functies bekleed waarin die talenten tot uiting kwamen. Toch heeft hij een innerlijke drijfveer om zich te blijven ontwikkelen. In de thuiszorg heeft hij het sociale aspect eigen gemaakt. Erwin voelt mensen en situaties haarfijn aan door zijn sensibiliteit en scherpe blik op het non-verbale. Hij is ijzersterk in het stellen van de juiste vragen waardoor hij de vraag achter de vraag naar voren krijgt. 

Het combineren van de zakelijke wereld en de menselijke kant, maakt dat hij in zijn rol als commercieel en operationeel manager voor iedereen klaar staat. Als spin in het web houdt hij de lijnen kort en is hij een toegankelijk aanspreekpunt voor collega’s en klanten.

Die warmte en betrokkenheid is niet alleen in zijn werk terug te zien. Erwin draagt graag zijn steentje bij in de samenleving. Zo nu en dan kookt hij voor eenzame ouderen. Er wordt een onvergetelijke avond gecreëerd met een hapje, een drankje en Oudhollandse spellen en gezelligheid. Voor een kaartspel kun je trouwens altijd aankloppen bij Erwin. Van huis uit heeft hij leren klaverjassen en dit speelt hij nog regelmatig met veel plezier.

error: Content is protected !!