Over ons

1688741026906

Davy Snoeren

Van kinds af aan heeft Davey altijd de drang gevoeld om net dat extra stapje te zetten, om zijn doelen te bereiken en het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Zijn toewijding aan krachttraining was het startpunt van dit alles. In de sportschool ontdekte hij dat hij zichzelf kon overtreffen door grenzen te verleggen en buiten zijn comfortzone te treden. Deze mentale kracht, gecombineerd met zijn energieke en sociale karakter, vormt de basis voor zijn succesvolle communicatie met mensen en zijn talent om anderen te motiveren.

Hij haalt onbeschrijfelijke voldoening uit het halen van uitdagingen. Het spoort hem aan om de lat steeds weer te verleggen en nieuwe doelen te halen. Elk project dat hij aanneemt, ziet hij als een kans om zijn grenzen te verleggen, om te groeien als professional en als individu.

Als PMO’er is hij ervan overtuigd dat succes niet alleen afhankelijk is van een strak plan, maar ook van de bereidheid om verder te gaan dan de verwachtingen. Hij zet zichzelf altijd volledig in/ten volste in om het project naar een hoger niveau te tillen, de doelstellingen te overtreffen en een blijvende impact te maken.

error: Content is protected !!