Over ons

Christina3

Christina van Veen

Christina is sinds 1 februari werkzaam bij Cervitech op de administratie. Administratie is niet nieuw voor Christina. Ze heeft al heel wat jaren administratieve ervaring opgedaan. Deze ervaring zal heel waardevol zijn binnen het team. Ze is communicatief heel sterk en kan met iedereen wel een praatje maken. Christina is het eerste aanspreekpunt voor zowel onze interne als externe collega’s.

Christina is een echt familiemens en spendeert graag tijd met haar kinderen en familie. Als ze met hen is, spelen ze graag spelletjes en genieten ze van heerlijk eten. Christina is namelijk een echte Bourgondiër en kookt graag. Hiermee verwent ze zichzelf en haar familie vaak.
In haar vrije tijd bezoekt ze graag concerten, festivals en geniet van stedentrips naar nieuwe bestemmingen.

Christina is een echte bouwer. Niet alleen bouwt ze aan huizen en meubels, maar ook aan relaties. Of het nu familie, vrienden, collega’s of zakelijke contacten zijn, ze is altijd opzoek naar een solide basis voor een goede, langdurige connectie.  Wanneer ze er de tijd voor heeft in haar drukke agenda lost ze graag puzzels op. Christina doet ook aan puzzelen op haar werk; administratie en uren verwerken zijn soms net een puzzel.

error: Content is protected !!