Over ons

Andries

Andries Kramer

Als oud topsporter is Andries een inspiratie op het gebied van vallen en weer opstaan. Hij heeft met zijn schaatstalent verschillende medailles op zijn naam staan. Maar ook de harde kant van topsport heeft hij meegemaakt. Van zware trainingen tot aan blessures. Zijn dochter, die de schaatskunsten ook bezit, geeft hij daarom als advies mee: “Wie ophoudt, gaat nooit winnen. Blijf doorgaan.”

Deze instelling ligt mede ten grondslag aan het succes van Cervitech dat in 2015 in samenwerking met Ventus is opgericht door Andries. Vanuit een paraplu functie doet hij het technisch management op projectbasis in diverse bedrijven. Hij bewaakt het overzicht en managet de hele scope binnen een bedrijf. Je bent bij Andries aan het juiste adres voor een zogenoemde ‘one stop shopping’. Van A tot Z wordt een project uit handen genomen, geregeld en voltooid.

Complexe kwesties weet Andries terug te brengen naar transparante eenvoud. Binnen zijn bedrijf, alsook daarbuiten. Waaronder in zijn nevenactiviteiten als trainer, bestuurder bij de KNSB en voorzitter bij ECO coach. Waar hij ook is, hij brengt zaken altijd weer terug naar de basis. 

error: Content is protected !!