Nieuw project Allinq

Per 8 januari 2024, start onze collega Gert-Jan Bergman als Projectleider bij Allinq. Het project van Gert-Jan bij Cogas Media is op 1 januari 2024 afgesloten.

Het was de bedoeling om een half jaar tot een jaar bij Cogas te blijven, maar uiteindelijk is het bijna 5 jaar geworden. In die bijna 5 jaar is Gert-Jan grotendeels in het buitengebied van Cogas actief geweest om de glasvezelactiviteiten te coördineren.

“Graag ik dank mijn naaste collega’s van Cogas Media voor de jaren van fijne samenwerking. Er zijn natuurlijk ook genoeg externe partijen waar ik mee te maken heb gehad. Ook zij wil in graag danken voor mede- en samenwerking. Voor mij is het tijd voor verandering en wat is er niet mooier om in een nieuw jaar een volgend project te gaan doen. Mijn kennis en ervaring ga ik vanaf 9 januari inzetten bij Allinq in Harderwijk in de functie van Projectleider via Cervitech. Inmiddels ben ik in mei alweer 14 jaar in volle tevredenheid een collega van Evert Jan (Erwin) Jonkman en werk met een zeer ervaren groep vakmensen groeien we gestaag door in de infra wereld!” Aldus Gert-Jan!

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan, waar projecten op jou als persoon zijn afgestemd en waar alle randvoorwaarden zijn geregeld! Kom dan eens vrijblijvend een kopje koffie met één van ons drinken!

Deel dit bericht
error: Content is protected !!