Mobacc Aerosol-technologie

Mobacc Group, bestaande uit Mobacc, Eurofill en Rust Control International, is één van de leidende spelers in de Europese spuitbussenindustrie en ontwikkelt en vult spuitbussen onder andere met roestwerende coatings, smeermiddelen en diverse verf soorten.

Jaarlijks produceren de Mobacc Group, tientallen miljoenen spuitbussen op de twaalf productielijnen in de volledig uitgeruste en state-of-the-art fabrieken in Veendam en Zaandam. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd onder de eigen labels van klanten onder de zogenaamde private labels.

Met de toenemende regelgeving inzake emissie heeft de Mobacc Group, CERVITECH BV in de hand genomen om deze emissie te reduceren.

Afgelopen week hebben de meetspecialisten van CERVITECH BV een zeer uitgebreid meetprogramma uitgevoerd op een aantal vullijnen voor spuitbussen. Dit om te meten wat de resultaten van onze aangebrachte modificaties hebben opgeleverd. Ook wordt er door onze specialisten een uitgebreid rapport gemaakt van alle meetresultaten. Vervolgens worden dit rapport besproken met onze klant. Hierin kunnen wij als Cervitech prachtig een aantal dingen laten zien, onder andere de verschillen in resultaten die door de aanpassingen zijn bereikt en welke winst er in de toekomst nog is te behalen met verdere modificaties.

Vanuit deze kennis kan dan de volgende stap gemaakt worden voor een keuze van Na Geschakelde Techniek. Dit betekend concreet een keuze maken welke wijze van lucht reinigen het beste past bij de techniek van Mobacc.

Deel dit bericht
error: Content is protected !!