Cervitech tekent sponsor overeenkomst met HZVV!

Cervitech, een Ingenieursbureau in Technisch Management, Infratechniek, Warmte Terugwinning & Emissie reductie en Machineveiligheid is als nieuwe sponsor voor minimaal 3 jaar toegetreden tot de Businessclub van HZVV en wordt vertegenwoordigd door Evert Jan (Erwin) Jonkman.

“Binnen ons bedrijf is samenwerken één van de succes factoren, onze collega’s werken internationaal veel samen om onze projecten tot een succes te maken, daar zit ook de parallel met het voetbal, samen bereik je meer dan alleen” Samen met onze klanten vliegen wij onze projecten aan en willen wij als Cervitech altijd voorop blijven lopen, ontwikkeling van onze mensen, producten en diensten staat dan ook hoog in ons vaandel. Met 20 jaar aan ervaring met technische projecten is Cervitech de oplossing voor alle technische problemen!

Werken bij Cervitech heeft niet alleen voordelen voor jou als professional, maar ook voor jou als persoon. Zo wordt je uitgedaagd door afwisselende opdrachten bij toonaangevende bedrijven, maar houden we ook rekening met jouw wensen betreffende reisafstanden en hybride werken. In overleg met de klant vind je een balans tussen thuis en op kantoor werken. Natuurlijk kun je ook op ons kantoor in Heerenveen terecht. Kort om werken aan wisselende projecten met de zekerheid van een vast dienstverband bij Cervitech!

Bij Cervitech kun jij jezelf ontwikkelen, nieuwe mensen ontmoeten en iets betekenen voor de samenleving! Kort om Cervitech de werkgever die jou als volwaardig collega ziet!

Deel dit bericht
error: Content is protected !!