Infratechniek

Waardering voor de professional. Ruimte voor de persoon.

Werken bij Cervitech heeft niet alleen voordelen voor jou als professional, maar ook voor jou als persoon. Zo wordt je uitgedaagd door afwisselende opdrachten bij toonaangevende bedrijven, maar houden we ook rekening met jouw wensen betreffende reisafstanden en hybride werken. Tevens onderscheiden wij ons als Cervitech van andere bureaus! Je kunt namelijk ook binnen onze eigen projecten organisatie werken, wij noemen dit het dubbele hybride werken. In overleg met de klant vind je een balans tussen thuis en op kantoor werken. Natuurlijk kun je ook op ons kantoor in Heerenveen terecht. Kort om werken aan wisselende projecten met de zekerheid van een vast contract bij Cervitech!

Met een opleidingsbudget is jouw kennis altijd op niveau. Tevens heb je als Cervitech collega diverse secundaire arbeidsvoorwaarden die echt het verschil maken, niet alleen in je projecten maar ook thuis! Denk hierbij aan onze tekenbonus, onze ruime vergoedingen voor het aanbrengen van nieuwe collega’s! Daarnaast doen wij aan te gekke andere dingen, benieuwd? Kom een kopje koffie met ons drinken, dat mag op elke gewenste locatie in Nederland. Jouw persoonlijke groeidoelstellingen kies jezelf. Zo kun je bijvoorbeeld een kennis artikel schrijven op linkedin, een blog schrijven voor onze website of een presentatie geven voor onze teammeetings. Daarnaast vinden wij het fantastisch dat jij je eigen projecten beschrijft op onze website!

Bij Cervitech kun je jezelf ontwikkelen, nieuwe mensen ontmoeten en iets betekenen voor de samenleving! Neem maar eens een kijkje door onze pagina projecten. Hier vindt je zowel projecten waarbij wij de opdrachtgever ondersteunen met een capaciteit vraagstuk als mede ook projecten waarbij wij van A tot Z de klant ontzorgen en hele luchtbehandelingssystemen en naverbranders leveren en de projectbegeleiding doen.

Kort om Cervitech de werkgever die jou als volwaardig collega ziet, waarbij je ons mee helpt bouwen aan het bedrijf waar ook jij super trots op bent!

error: Content is protected !!