Over ons

20230623-130

Yannick Rossél

Yannick is sinds 1 september 2023 in dienst bij Cervitech als Uitvoerder. Yannick, een voormalig beroepsmilitair, heeft de afgelopen 10 jaar diverse rollen bekleed binnen de telecommunicatie. Deze ervaring, zowel bij defensie als in de telecom, maakt Yannick een waardevolle aanvulling voor ons team in de Infratechniek!

Als Uitvoerder zorgt Yannick er graag voor dat zijn projecten soepel verlopen. Een goede voorbereiding is hierin cruciaal, wat dan ook één van Yannick’s kernkwaliteiten is. Hij werkt graag samen met zijn Engineers en Werkvoorbereiders om tot een uitmuntend eindresultaat te komen. Ook zijn collega Uitvoerders en Projectleiders kunnen altijd op hem rekenen. Stressbestendig, humoristisch en punctueel zijn kenmerken waar Yannick om bekend staat.

Als rasechte Deventenaar is Yannick een trotse supporter van Go Ahead Eagles. Hij is regelmatig te vinden in het mooie stadion De Adelaarshorst aan de beroemde Vetkampstraat in Deventer. Yannick heeft samen met zijn vriendin Fabienne een prachtige dochter waarmee hij graag leuke dingen doet. Op vrijdag heeft hij dan ook een papa-dag om volop te genieten van de kleine meid! Daarnaast houdt Yannick ervan om motor te rijden, heerlijk ontspannend om even zijn hoofd leeg te maken!

error: Content is protected !!