Over ons

Klaas

Klaas Jelsma

Ken je de kartonnen biertrays die gebruikt worden als handig ‘vervoersmiddel’ van drankjes op een feest? Die worden gemaakt in het bedrijf waar Klaas werkt als Project Engineer. Alles wat te maken heeft met het onderhoud van de machines en veiligheid behoren tot zijn takenpakket. Ook bij storingen schiet Klaas te hulp. Met zijn technische blik is hij degene die de machines weer aan de praat krijgt.

Klaas deinst niet terug voor een uitdaging. Problemen die opgelost moeten worden, regelt hij direct. Juist die diversiteit en dat geen dag hetzelfde is, daar krijgt Klaas energie van. Als hij ziet dat een kapotte machine weer op volle toeren draait, dan geeft hem dat voldoening.

Als hij niet aan het werk is, dan is de kans groot dat hij op zijn motor aan het rondrijden is. Niet aan één stuk door op de snelweg, maar juist nieuwe plekken ontdekken door te kiezen voor de binnendoor weggetjes. In het weekend staat hij langs de zijlijn op de voetbalclub om zijn zoon aan te moedigen of steekt hij zijn handen uit de mouwen om aan hun droomhuis te bouwen.

error: Content is protected !!