Over ons

thumbnail_20230911-2366

Gert-jan Schreurs

Als Uitvoerder bestaat je werk vooral uit het ontzorgen van mensen, waarbij het altijd belangrijk is de juiste vragen te stellen, de juiste antwoorden te geven en altijd rustig te blijven en het overzicht te behouden. Gert-Jan voldoet aan al deze voorwaarden en heeft daarnaast een zeer brede ervaring opgebouwd in zijn uitgebreide werkzame leven, waardoor Gert-Jan als collega een zeer welkome aanwinst is voor ons Bedrijf Cervitech.

Gert-Jan is geboren in de mooie Hanzestad Elburg. Elburg prachtig gelegen aan de Veluwse randmeren is één van de meest bezienswaardige Hanzesteden van Nederland, vroeger was Elburg een bedrijvig vissersstadje aan de Zuiderzee. Geen wonder dat Gert-Jan met vrouw en zijn 2 bonus kinderen nog steeds in Elburg woonachtig is. Zijn andere dochter woont inmiddels prachtig in een andere Hanzestad Kampen genaamd.

Op zijn 22e  is Gert-Jan bij KPN begonnen in het service koper netwerk, 22 jaar later werk zijn afdeling overgenomen door VolkerWessels Telecom Infratechniek. Als hobby runnen Gert-Jan en zijn vrouw de kantine van de plaatselijke voetbal vereniging in Elburg. Naast deze vrijwilligers activiteit gaat Gert-Jan graag met zijn kinderen naar PEC Zwolle waar ze seizoenkaarten van bezitten.

Ik ben iemand die altijd denkt in oplossingen, dat heb ik meegekregen uit mijn ervaring bij het service werkveld bij KPN en VWT. Problemen oplossen vind ik nog steeds het leukste om te doen, niets mooier dan aan het eind van de dag in de auto stappen met een bak koffie van mijn tevreden klant die je zwaaiend een goede reis wenst!

error: Content is protected !!